Uitverkocht

De boeken op deze pagina zijn inmiddels uitverkocht en niet meer via de reguliere boekhandel verkrijgbaar. Een enkele titel is verramsjt, van andere zijn via antiquariaten wellicht nog tweedehands exemplaren te vinden.

 

Van Pieterburen naar de Sint-Pietersberg omslag-pieterpad-web9

Zo’n 555.555 stappen scheiden Pieterburen van de Sint-Pietersberg. Behalve de Pieter in de naam, hebben beide plekken weinig gemeen. Toch zitten ze stevig aan elkaar vastgeklonken, dankzij de bekendste langeafstands-wandelroute van Nederland. Het Pieterpad is een begrip. Tot op heden was er, afgezien van de routeboekjes, nog nooit een boek over deze wandelroute verschenen. Van Pieterburen naar de Sint-Pietersberg – langs het Pieterpad® is een heerlijk bladerboek met teksten van Flip van Doorn en foto’s van Roelof van der Schaaf. Nagenieten voor iedereen die het Pieterpad ooit gelopen heeft, wellicht een inspiratiebron voor degenen die van plan zijn het te gaan lopen. Van de Groningse klei tot het Limburgse mergelland, stap voor stap verandert onderweg het karakter van het terrein. Een haast eindeloze afwisseling van historische stadskernen, oorspronkelijk cultuurlandschap, moderne musea, oude rivierarmen en onverwachte ontmoetingen geeft de route kleur. Een boek over een wandelpad dat een prachtige dwarsdoorsnede van Nederland laat zien.

Een Wolk van een Vader omslag-wolk8

Een Wolk van een Vader is een ooggetuigenverslag met een knipoog. Op humoristische en beschouwende wijze beschrijft auteur Flip van Doorn zijn ervaringen met zwangerschapsboeken, voedingsbh’s, slapeloze nachten en ander zachtmoedig leed. Het is een bijzonder herkenbaar boek voor aanstaande en jonge vaders van alle leeftijden.

De derde druk van Een Wolk van een Vader is door illustrator Geert Gratama voorzien van tientallen vrolijke tekeningen. De verhalen gaan zo nog meer tot de verbeelding spreken en het boek wordt een echt cadeautjes.

Samen met de liefste mamaomslagmama2omslagpapa2

Samen met de liefste papa

Twee kleine cadeauboekjes vol tips, knutsels en ideeën voor ouders van jonge kinderen.

Thuis in Twente

Cover Thuis in Twente

Startpunt voor een trektocht door het hedendaagse Twente, en tegelijkertijd een mijmerboek dat een nostalgische blik op het verleden geeft. Thuis in Twente is het resultaat van het samenspel tussen een geboren en getogen Twentse en een westerling.

Een echt bladerboek, met foto’s van Simone Gerard.

Metrokaarten van de Wereldcoverlowres1

Dit is het eerste boek waarin alle officiële metrokaarten van de hele wereld zijn verzameld. Maar ook hun ontstaansgeschiedenis komt aan bod, oude versies en uiteraard foto’s van treinstellen en stations. Geschreven door Mark Ovenden, uit het Engels vertaald door Flip van Doorn.


Bundels


roze-wolk1Een Roze Wolk

De mooiste verhalen over zwangerschap van Annie M.G. Schmidt, Midas Dekkers, Yvonne Keuls, Flip van Doorn en anderen.

Samengesteld door Trijnie Duut.

vaderschapVaderschap is Meesterschap

De mooiste verhalen over vaders van Simon Carmiggelt, Hanneke Groenteman, Koos van Zomeren, Flip van Doorn en anderen.

Samengesteld door Trijnie Duut.

u bevindt zich hier.inddU bevindt zich hier

Bundel met kleine grotestadsverhalen die verschenen in de Amsterdamse straatkrant Z-Magazine. Met bijdragen van Frans Heddema, Margit Willems, Piet Hermans, Hugo Jetten, Flip van Doorn en anderen.

Samengesteld door Jan-Maarten Buissant en Rob van Erkelens.